KONDITOREJU PIEDĀVĀJUMS APMEKLĒTĀJIEM VASARĀ.

Nākot tuvāk kādiem lielākiem vai arī mazākiem svētkiem, vienmēr aktuāls ir galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu kūku celt galdā ciemiņiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai izbraukuma banketi, ir nepieciešams izvēlēties labu pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu pēcāk jāviļas gan cenā, gan ēdiena apmērā.

Konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne vien galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus dažāda veida ēdienu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Tuvojoties dažāda veida jubilejām, visādā ziņā aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tādējādi servisu sniedzēju ir diezgan daudz.

Ienāc- http://www.francumaize.lv/produkcija/piragi-un-rausi/

KAS CEP KŪKAS PĒC ĪPAŠA PASŪTĪJUMA?
Ja runa ir tieši par to, kas cep tortes pēc pasūtījuma, tad ir variants izvēlēties gan starp privātpersonu piedāvājumu mājas kūkām un tortēm, gan konditoreju klāstu šajā sfērā. Allaž der ievērot zelta likumu, ka lētākais ne vienmēr nozīmē labāko un līdz ar to ir jāprot izvēlēties zelta vidusceļu konditorejas izstrādājumu pasūtīšanai. Kliņģerus pēc pasūtījuma Rīgā cep daudz konditoru, bet kā atrast labāko? Katrā ziņā iesākumā jāvadās pēc atsauksmēm no citiem klientiem, pēcāk jāizanalizē cenas un galaprodukta attiecība un arī, protams, garša. Ņemot vērā to, ka produkti pagatavošanai, galvenokārt, visos veikalos maksā ļoti vienādi, tad skaidrs, ka pievienotā vērtība kļūst konditora darbs un ieguldītais laiks. Cena, ja arī nedaudz augstāka, nozīmē kvalitāti arī ēdiena nozarē. Jebkurš, pasūtot torti vai kliņģeri, grib, lai rezultāts ir garšīgs un līdz ar to viesi apmierināti, bez tam, pastāv liela opcija, ka klients atgrieziesīsies, lai veiktu citus pasūtījumus.

KAS KLĀJ GALDU BANKETIEM?
Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti nodrošina dažāda veida konditorejas, ir banketa galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un arī pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galda klāšana izbraukumā ir aktuāla, sākoties siltajam laikam un, protams, vasaras sezonai, tādējādi šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketu galdu klāšanā spēlē cenas un daudzuma attiecība, tādējādi klientiem vēlams iesākumā iepazīties ar pieredzi par konkrēto konditoreju vai arī galdu klāšanas kompāniju. Banketu ēdienkartē parasti būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir klienta vēlmes. Ēdiens ir augstākās kvalitātes, svaigs un gatavots īsu mirkli pirms pasniegšanas.

Veiksmīga konditoreju un arī galda klāšanas servisu sniedzēja piesaistīšana plānotajam pasākumam, būtu viena neliela daļa no visa, lai pasākums būtu izdevies un viesi dotos mājās apmierināti un, protams, garšīgi paēduši!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *